Kurset

Pjesë e programit kryesor të të gjithë grupmoshave, janë edhe kurset që Qendra M.I.K.E. ofron në bashkëpunim me partnerë në fusha të ndryshme, për të diversifikuar dhe shtuar burimet e zhvillimit të fëmijëve, duke i ndërthurur me argëtim.

Zbuloni më shumë rreth kurseve që ofrojmë ne duke klikuar mbi kurset e mëposhtme.