Faqja kryesore

MIRËSEVINI NË M.I.K.E.

ÇERDHE DHE KOPËSHT

Çfarë do të gjeni tek ne

#Shumë dashuri

Filozofia jonë është të krijojmë një mjedis ku në fokus është fëmija, i cili duhet të edukohet dhe të kete një zhvillim progresiv intelektual, social, emocional dhe fizik. Qëllimi ynë është të edukojmë fëmijët me dashurinë për të mësuar dhe që kjo dashuri të zgjasë gjatë gjithë jetës.

#Programe bashkëkohore

Programe të miratuara nga institucionet arsimore dhe sociale. Mësuese me arsimin e lartë dhe trainime në fushën e zhvillimit dhe kujdesit ndaj fëmijëve. Numër i kufizuar fëmijësh në klasa. Gjuhë e huaj, Kompjuter, qendrat e mësimit (matematikë, gjuhë, art, lexim, lojra, shkencë), gjimnastikë, art dhe craft

#Ambient miqësor

Ambient me klasa plot dritë, ndërtesë larg trafikut dhe e monitoruar nga kompani sigurimi private, oborr i mbrojtur, me gjelbërim dhe lojra, kamera në çdo klasë dhe oborre, ambient i pastër brenda dhe jashtë ndërtesës, ushqim cilësor dhe sipas standarteve

Programe të përfshira

MIKE BLOG

#luaj dhe mëso

Ndiqni rrugëtimin e viteve më të bukura të fëmijëve tuaj me këshilla praktike dhe ide sesi të angazhoheni dhe argëtoheni sa më shumë me ta!
Zhvilloni dhe praktikoni aftësitë e fëmijëve tuaj nëpërmjet fletëve të punës të cilat mund t’i shkarkoni dhe printoni për t’i punuar bashkë me ta në shtëpi.

PROTOKOLLET E PËRKUJDESJES NDAJ COVID-19

Qendra MIKE ndjek me rigorozitet në institucionet e saj protokollet dhe rregullat e vendosura për përkujdesjen ndaj virusit COV-19 nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Protokollet e sigurisë për "Çerdhen dhe Kopshtin MIKE"

Na ndiqni në mediat sociale