Kung-Fu

Në bashkëpunim me Shaolin Kung Fu Academy

Kursi i Kung Fu-së

Në këtë kurs fokusi është te njohja fizike, rritja e vetbesimit, aftësimi dhe zhvillimi i reflekseve dhe socializimi. Fëmijët mësohen si të kenë besim në vetvete dhe të kujdesen për trupin e tyre.

en_USEN