3-4 years

Rutina Ditore 3 – 4 vjeç
07:30 – 08:30Mikpritja dhe Mëngjesi
08.30 – 09.30Rrethi i mëngjesit
09.30 – 10:00Fruti
10:00 – 11:00Zhvillim gjuhësor (Lexim / Anglisht)
11:00 – 12:00Zhvillim matematikor (Numërim, ngjyrosje, veprimtari konstruktive)
12:00 – 12:30Tualeti, përgatitja për drekën
12:30 – 13:30Dreka
13:30 – 15:00Koha e pushimit
15:00 – 15:30Zemra
15:30 – 16:30Art / Lexim libri
16:30 – 17:00Largimi për në shtëpi
E Hënë 11:00 – 12:00 Kung-Fu
E Martë 15:30 – 16:30 Art & Craft
E Mërkurë 10:00 – 11:00 Robotikë
E Premte 10:00 – 11:00 Shkencë dhe Kujdesi Vetjak
E Premte 11:00 – 12:00 Kërcim

Ky program përfshin dhe trainimin për tualetin. Programi i jep fëmijëve njohuri, sociale, intelektuale, gjuhësore dhe zhvillim fizik. Mjetet në klasa janë të përshtatshme me grupmoshën dhe sipas programit javor. Raporti mësues fëmijë është 1:8 në klasë.

Mësueset tona krijojnë një mjedis të dashur dhe mikpritës që fëmijët të ndihen të mbrojtur dhe të sigurtë gjatë kohës që janë larg shtëpisë.

Fëmijët nuk kanë nevojë për trainim në tualet. Kur ju jeni gati të mbështesni fëmijën tuaj për heqjen e panolinit mësueset janë të gatshme t’ju ndihmojnë.

Materiale të shumta dhe lojra, koha e grupit në rreth, muzikë dhe punë krijuese mbushin aktivitetet rutinë të ditës.

  • Fëmijët mësojnë aftësi sociale të tilla si: ndarja dhe loja me shokun dhe shoqen.
  • Shenja verbale mësohen për ti zhvilluar fëmijës të mësojë të shprehi vetveten. Ata mësohen të shprehin ndjenjat e tyre dhe si të zgjidhin ndryshimet midis të shprehurit verbal dhe fizik.