5-6 years

Rutina Ditore 5 – 6 vjeç
07:30 – 08:30Mikpritja dhe Mëngjesi
08.30 – 09.30Rrethi i mëngjesit
09.30 – 10:00Fruti
10:00 – 11:00Zhvillim gjuhësor (Lexim / Anglisht)​
11:00 – 12:00Zhvillim matematikor (Numërim, ngjyrosje, veprimtari konstruktive, kompjuter lab)​
12:00 – 12:30Tualeti, përgatitja për drekën
12:30 – 13:30Dreka
13:30 – 14:00Koha e pushimit
14:00 – 15:00Shkrim (Gjuhë & Matematikë)
15:00 – 15:30Zemra
15:30 – 16:30Art / Lexim libri
16:30 – 17:00Largimi për në shtëpi
E Hënë 11:00 – 12:00 Kung-Fu​
E Hënë 15:30 – 16:30 Art & Craft
E Mërkurë 10:00 – 11:00 Robotikë​
​E Premte 10:00 – 11:00 Shkencë dhe Kujdesi Vetjak​
E Premte 11:00 – 12:00 Kërcim​

Ne kemi një program të shkëlqyer për fëmijët që përgatiten për të shkuar në shkollë.

Programi mësimor është 8:30 deri 4:00. Programi ynë është akademik me klasa të vogla maksimumi 1:13. Kurikulumi i qendrës për këtë grupmoshë përfshin zhvillim gjuhësor, social, matematikor, artistik, shkencor, Art, Dance, Kung- Fu, Anglisht, Kompjutër.

Në programin tonë fëmijët inkurajohen të lexojnë. Fëmijët organizojnë udhëtime jashtë qendrës të lidhura me programin mësimor si dhe organizojmë festa ku protagonist janë ata me performancat e tyre.

Fëmijët në fund të vitit akademik marrin diplomën dhe ne jemi krenarë për rezultatet e tyre në shkolla.

en_USEN